AF

Am asa de multe sa iti zic , incat nu stiu cu ce sa incep.
Am inceput sa folosesc produsele pe care le-am comandat. M-am indragostit deja de ele.
Asadar SERUL ANTIRID e fantastic. Cu siguranta nu o sa mai folosesc nimic din comert. Imi lasa o piele atat de fina si de placuta la atingere. Mai mult tenul meu e mai luminos, mai radiant. Exceptional. Nici nu imi mai trebuie fond de ten, doar putin anticearcan si gata. Am incercat multe creme din comert, insa se simte ca tu pui suflet in ceea ce faci. Asadar iti multumesc.
Apoi samponul uscat nu m-a dezamagit. Imi curata parul foarte bine, iar otetul de trandafiri e cel mai bun balsam de care parul meu s-a indragostit. De la balsamul din comert ramanea parul fara volum si lipit de cap.Ei bine, dupa ce ma spal cu  samponul si apoi cu otetul, parul meu rade. Sper ca prin folosire indelungata sa il si regenerez . Caci imi este foarte rar. Dar folosesc si tinctura tratament cu plante indiene. Oricum o sa revin cu comentarii peste vreo luna, doua sa vad ce s-a imbunatatit. Oricum iti multumesc.
Cu sapunul cu scortisoara imi spal fata in fiecare seara ,nu mai pun un gram de demachiant pe fata,  il folosesc la dus, iar pielea mea ramane foarte fina si frumos mirositoare. Deci iti multumesc.
M-ai cucerit, desi la inceput am fost sceptica,  insa se simte pasiunea in ceea ce iese din mainile tale. Cu siguranta sunt si voi ramane clienta ta.
X